20 minuter
Enkelt

Rödstrimma med färskpasta och umamisås
En snabb och enkel vardagspasta är aldrig fel. Med färsk rödstrimmafilé tillsammans med en smakrik gräddsås med umamismak så blir det här riktig vardagslyx!
Ingredienser
- 600g rödstrimmafilé
- 500g färskpasta
- 3 dl grädde
- 1 umamibuljongtärning
- 1 tsk torkad rosmarin
- 1 vitlöksklyfta
- efter smak salt
- efter smak peppar
- efter smak ruccola
- efter smak färsk rosmarin
- efter smak citronklyftor
Instruktioner
- 1Sätt på ugnen på 200 grader 
- 2Häll alla ingredienser till såsen i en bunke och smula ner buljongtärningen. Mixa med mixerstav en kort stund för att blanda ihop allt väl. 
- 3Lägg fisken i en ugnsform och häll över såsen. Lägg två kvistar från rosmarin på fisken. 
- 4In i ugnen i ca 20 min. 
- 5Koka pastan enligt anvisningar. 
- 6Servera med ruccola och pressa över citron.