Enkelt

Pasta med svamp
4 portioner. Recept från Saxtorp Svamp.
Ingredienser
- 300 g valfri pastasort
- 400 g blandade färska svampar
- 1 gul lök
- 2 msk Smör
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 2 dl lätt crème fraiche
- timjan
- 4 msk strimlad persilja
- 2 dl riven Prästost
- nymald svartpeppar
Instruktioner
- 1Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 
- 2Rensa svampen och dela den i mindre bitar. Skala och finhacka löken. 
- 3Stek svampen i smöret och tillsätt löken mot slutet. 
- 4Rör ner crème fraiche och låt det bli varmt. 
- 5Smaka av med salt och peppar och blanda med pastan. 
- 6Servera med persilja och riven ost. Krydda med nymald svartpeppar.