10 minuter
Enkelt

Krämig omelett med yoghurtbollar, sparris och rädisskott
De krämiga, lagom syrliga och härligt kryddade yoghurtbollarna från Nablus mejeri blir pricken över i på frukostomeletten. Några stekta korvar är också supergoda till omeletten för den som önskar en ännu matigare rätt.
Ingredienser
- 2 ägg
- 2 msk vatten
- efter smak salt
- efter smak peppar
- en klick smör
- några droppar olivolja
- 2-3 sparris
- 3-5 yoghurtbollar
- efter smak rädisskott
Instruktioner
- 1Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar i en liten skål. 
- 2Hetta upp en liten stekpanna med en klick smör och några droppar olivolja. 
- 3Häll i smeten. Dra lite med stekspade i smeten här och där så omeletten gräddas jämnt. 
- 4Sänk värmen till lägsta efter någon minut och låt omeletten stelna långsamt så den blir krämig. 
- 5Lägg på grillad sparris och yoghurtbollar. Toppa med skott och dra ett par varv med pepparkvarnen. Njut direkt!